Om

Velkommen til FYI:DIY!

Mitt navn er Anne og jeg bruker all min ledige tid (når jeg ikke jobber, sover, spiser, trener, eller er med venner… eller katten min Kompis) til å lage ting. Og blogge om det.

Målet med denne bloggen er først og fremst å inspirere, og vise at man kan lage det meste selv, uten å blakke seg på dyre ingredienser og hjelpemidler.

Legg igjen en kommentar om det er noe du lurer på, og kom gjerne med innspill! Jeg er alltid på jakt etter nye prosjekter. Men først og fremst: DIY!

En kommentar om “Om

 1. Hei Anne!

  Jeg kom over bloggen din og synes den er både velskrevet og interessant. Det er tydelig å se at du virkeIig brenner for det du skriver om! Det er faktisk en kunst å holde leseren interessert over lengre tid, men det klarer du!

  Når dette er sagt, er jeg glad for å kunne fortelle at du er med på Topp 35 blogger om håndverk på vår nettside https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/.

  Vi har trålet internett på jakt etter de beste bloggerne, og har bestemt oss for å sette deg på listen over våre favoritter. Vi har laget et banner som du kan poste på bloggen din, om ønskelig: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/

  Hvis dette er av interesse for deg, eller om du har spørsmål i denne forbindelse, kan du gjerne sende oss en e-post.

  På forhånd takk!
  Håper å høre fra deg.

  Hilsen

  Lisa Kok
  Junior Project Manager
  sparpedia.no

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s