Pannebånd med flette

Noen gang opplevd å ha for mye frisyre på gang til å få på deg lua? Min løsning ble å strikke et pannebånd i 100% alpakka på impuls. Dyrt garn, men det holder med 1 nøste, så alt i alt et billig plagg.

IMG_2858

Legg opp så mange masker du føler du trenger i bredden (dvs høyden). Partall om du vil ha doble riller sånn som meg. Strikk så langt at strikketøyet rekker rundt halve hodet, og strikk deretter 1 flette: Sett første halvdel av omgangen på en hjelpepinne, strikk siste halvdel og strikk deretter første halvdel. Virker helt håpløst underveis, men det gir mening til slutt. Så er det bare å fortsette til du har nådd rundt halve hodet igjen. Sy sammen og voilà. 100% alpakkaflettepannebånd.

IMG_2819IMG_2821

Genseren på bildet er en Skappel-genser jeg har strikket selv. Det kan du lese mer om her 🙂

3 kommentarer om “Pannebånd med flette

  1. Tilbaketråkk: Pannebånd i perlestrikk | FYI:DIY

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s