Hyggelig Halloween-tradisjon

Det å kutte gresskar til halloween er ikke en tradisjon jeg har med meg fra barndommen, men noe jeg begynte med helt på egen hånd så sent som i 2006. Litt som med eggmaling i påsken er dette en tradisjon jeg setter ekstra stor pris på, fordi det handler om å sette seg ned med noen man er glad i og lage noe selv, som man attpåtil kan pynte huset med. Og siden halloween er på topp 3 av mine favoritthøytider, sier det seg selv at gresskarkutting er noe av det hyggeligste jeg kan foreta meg.

I dag er det halloween igjen, og jeg har sendt min kjære ut for å kjøpe årets gresskar. Om han så må over grensa for å få tak i. For nå begynner denne tradisjonen å bli så populær at butikkene tømmes for gresskar allerede tidlig i oktober. Jeg aner ikke hva jeg skal lage av årets gresskar, men jeg har en følelse av at jeg skal leke meg med en drill…

Før jeg har et rykende ferskt 2015-gresskarbilde å dele med dere, kan dere la dere inspirere av noen tidligere høydepunkter fra min gresskarriere (badabish).

Kirkegård i måneskinn, 2006

Heks med gresskar, 2007

Flammer, 2012

Selveste jordkloden, 2013

Monster bak huset og jordkloden, 2013 (Den til venstre har kjæresten min laget)

En gladlaks, 2014

To gode venner, 2014 (Tradisjonen tro har kjæresten min laget den til venstre)

Nå? Ble du inspirert? Det er bare å finne frem kniv og meisel og la det stå til. Og er du litt lur tar du vare på innmaten og lager en deilig suppe eller pai. DIY!

Og HAPPY HALLOWEEN!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s